||Viitorul în 3D Printing la RDW

Viitorul în 3D Printing la RDW

Creativitate. Tehnologie de print 3D. Soluții de print 3D. Viitorul în 3D Printing la RDW. Mulțumim pe această cale organizatorilor pentru implicarea 888 Marveii Print ca expozanți în cadrul evenimentului și totodată felicităm  Scientifica  atât pentru organizarea primei expoziții 3D în România cât și a acestui eveniment pilot în cadrul Romanian Design Week. Suntem încrezatori că soluțiile 3D cu care participăm în cadrul acestui eveniment pilot reflectă creativitatea ce ne caracterizează precum și detaliile pe care le putem realiza prin tehnologia de print 3D de care dispunem.

„Asociaţia Scientifica şi partenerii săi va invită la un preview al primei expoziţii de 3D printing din România. Între 20 şi 28 mai, ne puteţi găsi la etajul 3 al expoziţiei centrale, în cadrul Romanian Design Week, alături de cei mai talentaţi designeri expunem o părticică din ceea ce am putea numi ” începuturile 3D printingului în România”.

Prezentarea în detaliu a evenimentului „Viitorul in 3D Printing la Romanian Design Week” o regasiti aici. Ne vedem la RDW!

Între timp, puteți descoperi mai multe despre serviciile personalizate pe care le oferim și vă puteți gândi la cadouri personalizate pentru cei dragi accesand Marveii Shop.

By | 2018-01-22T21:06:48+00:00 mai 19th, 2017|Noutăți 3D Print|0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în Oameni!

Continutul acestui site nu reprezinta pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi siteul: www.fonduri-ue.ro.

Logo UE