• Solutii de print 3D -Viitorul in 3D Printing - Cluj Napoca (9 - 23 iunie)

Viitorul in 3D Printing la Romanian Design Week

Creativitate. Tehnologie de print 3D. Solutii de print 3D

Multumim pe aceasta cale organizatorilor pentru implicarea 888 Marveii Print ca expozanti in cadrul evenimentului si totodata felicitam  Scientifica  atat pentru organizarea primei expozitii 3D in Romania cat si a acestui eveniment pilot in cadrul Romanian Design Week.

Suntem increzatori ca solutiile 3D cu care participam in cadrul acestui eveniment pilot reflecta creativitatea ce ne caracterizeaza precum si detaliile pe care le putem realiza prin tehnologia de print 3D de care dispunem.

“Asociaţia Scientifica şi partenerii săi va invită la un preview al primei expoziţii de 3D printing din România. Între 20 şi 28 mai, ne puteţi găsi la etajul 3 al expoziţiei centrale, în cadrul Romanian Design Week, alături de cei mai talentaţi designeri expunem o părticică din ceea ce am putea numi ‘ începuturile 3D printingului în România’”. 

Prezentarea in detaliu a evenimentului “Viitorul in 3D Printing la Romanian Design Week” o regasiti aici.

Ne vedem la RDW!

Intre timp, puteti descoperi mai multe despre serviciile personalizate pe care le oferim si va puteti gandi la cadouri personalizate pentru cei dragi accesand Marveii Shop.

May 19th, 2017|Categories: Noutati 3D|

Leave A Comment