||Viitorul în 3D Printing Cluj Napoca, 2017

Viitorul în 3D Printing Cluj Napoca, 2017

Exponatele marca 888 Marveii Print își așteaptă vizitatorii la Cluj, în cadrul primei expoziții 3D în România organizată și coordonată de către Scientifica în parteneriat cu Science Museum of London: Viitorul în 3D Printing.

În tot ceea ce modelăm și printăm 3D, fie că sunt lucrări pentru clienți, fie că sunt colecții expuse spre vânzare în Concept Store-ul 888 Marveii Print: Marveii Shop,  punem multă pasiune, muncă și imaginație. Sperăm ca exponatele noastre de la Cluj să transmită participanților acest mesaj și să deschidă perspectivele unor colaborări de succes!

„Viitorul în 3D Printing își propune să conducă vizitatorii în povestea reală a imprimării 3D, a modului în care este utilizată în România, oferind totodată o privire către viitor, asupra potențialului revoluționar pe care îl poate avea această tehnologie.”

Mai multe detalii regăsiți în pagina evenimentului. Așteptăm impresii, fotografii și provocări 3D!

By | 2018-01-16T18:41:36+00:00 iunie 8th, 2017|Noutăți 3D Print|0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în Oameni!

Continutul acestui site nu reprezinta pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi siteul: www.fonduri-ue.ro.

Logo UE