Termeni si Conditii

TERMENI GENERALI

Termenii si conditiile de mai jos definesc cadrul legal in care ne oferim serviciile de modelare digitala si printare 3D si folosirea paginii web www.888marveii.ro.

Termenii si conditiile expuse mai jos reprezinta un acord legal intre dumneavoastra, persoana fizica sau juridica si SC 888 MARVEII PRINT SRL, companie privata, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/10096/2015, C.U.I. 34892338, avand sediul in Bucuresti, sector 2, Str Domnita Ruxandra nr. 12, denumita in continuare 888 Marveii Print.

Utilizand site-ul www.888marveii.ro luati la cunostinta ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu respectarea acestor Termeni si Conditii si a tuturor legilor si reglementarilor aplicabile. In cazul in care se decide de ambele parti semnarea unui contract de colaborare, termenii contractului vor avea prioritate. In absenta unui contract de colaborare, termenii si conditiile de mai jos definesc cadrul legal de deservire a serviciilor de modelare digitala si printare 3D.

TERMENI SERVICII

Pot beneficia de serviciile noastre persoanele juridice si persoanele fizice cu varsta peste 18 ani si domiciliul stabil in Romania. Persoanele sub 18 ani pot utiliza Site-ul dar nu pot plasa o comanda prin intermediul Site-ului fara acordul unui parinte sau tutore legal. Acordul trebuie prezentat in scris pe adresa de mail: office[at]888marveii.ro in vederea realizarii comenzii.

Serviciile pe care le oferim includ: design de produs, modelare grafica (digitala) 3D pe specificatiile cerute, printare 3D pe specificatiile cerute, personalizare si printare 3D la comanda produse marca 888 Marveii Print listate in cadrul Marveii Shop.

Obiectele printate 3D de catre 888 Marveii Print pot avea rol functional, utiliatar, decorativ dar si de prototip.

TERMENI PROCES DE COMANDA (Design, Modelare si Print 3D la Cerere)

Puteti solicita prin intermediul site-ului www.888marveii.ro modelarea digitala 3D si tiparirea 3D a unui obiect fizic.

Pentru aceasta trebuie sa completati in formularul de contact toate informatiile necesare modelarii digitale 3D (dimensiune, culoare, aspect vizual etc) si toate informatiile necesare comenzii de tiparire 3D (tiraj, gradul de rezistenta, etc). Va recomandam uploadul surselor foto cu obiectul ce face subiectul comenzii, respectand specificatiile tehnice de format si dimensiune atasament. Pe baza surselor furnizate si a specificatiilor mentionate, veti primi o oferta de cost pentru modelarea 3D si tiparirea 3D a obiectului fizic rezultat in tirajul dorit.

In cazul in care aveti deja modelul digital 3D al obiectului pe care il doriti tiparit 3D, puteti uploada modelul digital 3D in cadrul formularului de contact respectand specificatiile tehnice de format si dimensiune atasament. Pe baza modelului digital 3D furnizat si a specificatiilor mentionate in formularul de contact, veti primi o oferta de pret pentru tiparirea 3D a obiectului fizic pe care fisierul il reprezinta, in tirajul mentionat.

Atat datele de identificare cat si detaliile de modelare digitala 3D si / sau tiparire 3D trebuie sa fie corecte si suficiente procesului de cotare. Pe baza informatiilor furnizate, a complexitatii actiunilor necesare realizarii comenzii, a timpilor de lucru si a necesarului de materie prima determinat, veti primi o oferta personalizata. Se vor indica in oferta toate detaliile tehnice legate de comanda.

Dupa primirea ofertei de pret, daca oferta de pret o considerati corespunzatoare, puteti confirma comanda pe mail, ca raspuns la oferta de pret.

In urma confirmarii dumneavostra scrise, va vom trimite pe mail Comanda de Prestari Servicii si Factura aferenta Avansului serviciilor comandate. Efectuarea platii avansului aferent comenzii reprezinta totodata confirmarea si asumarea de catre dumneavoastra a datelor incrise in Comanda de Prestari Servicii.

In cazul comenzilor ce implica exclusiv modelare digitala 3D se va percepe Avans 40% la preluarea comenzii. In momentul finalizarii comenzii, se va face dovada pe mail a executiei acesteia si se va emite factura aferenta diferentei. Sursele vor deveni disponibile clientului in maxim 2 ore din momentul confirmarii achitarii integrale a comenzii.

In cazul comenzilor ce implica tiparire 3D pe baza modelului digital 3D furnizat, sau pe baza modelului digital 3D creat sau personalizat la cerere, se va percepe Avans 40% la preluarea comenzii. Se va face dovada executiei comenzii integrale si/sau partiale si se va emite factura cu diferenta aferenta. Comanda va deveni disponibila sau va fi trimisa spre livrare in maxim 24 de ore din momentul confirmarii achitarii integrale a comenzii.

In cazul comenzilor cu valoare mai mica de 250 lei se va factura integral valoarea comenzii la preluarea comenzii.

TERMENI PROCES DE ACHIZITIE (Comanda din Marveii Shop)

Puteti alege din galeria cu vanzare Marveii Shop designul 3D dorit spre a fi printat 3D.

Produsul poate fi printat intr-o variatate larga de materiale si culori. Va selectati din lista de optiuni materialul si culoarea dorita. Materialele speciale adauga extra costuri la produsul final, acestea fiind vizibile in lista de optiuni. Comanda poate fi plasata cu sau fara inregistrarea unui cont pe site.  Prin crearea unui cont veti putea realiza ulterior achizitii mai rapide, veti avea in permanenta acces la cont si la statusul comenzilor, veti putea tine evidenta comenzilor efectuate si veti putea beneficia de discounturi la urmatoarele comenzi.

Dupa plasarea comenzii veti primi pe mail in cel mai scurt timp factura de Avans aferenta comenzii dumneavostra iar operatorii nostri va vor contacta telefonic sau prin email pentru a va oferi informatii aditionale procesului de lucru. Factura de Avans reprezinta 40% din valoarea comenzii.  Ulterior se va face dovada executiei comenzii integrale si/sau partiale si se va emite factura cu diferenta aferenta. Comanda va deveni disponibila sau va fi trimisa spre livrare in maxim 24 de ore din momentul confirmarii achitarii integrale a comenzii.

In cazul comenzilor cu valoare mai mica de 250 lei se va factura integral valoarea comenzii la preluarea comenzii.

Produsele pot fi printate si in combinatii de culori. Daca doriti personalizarea produsului in acest fel, mentionati in cadrul procesului de comanda, sectiunea comentarii, toate detaliile aferente comenzii. In cazul in care optati pentru printarea anumitor sectiuni din produs cu materiale speciale, pretul final al produsului poate sa difere de cel afisat initial in formularl de comanda. In cazul acestor comenzi speciale, operatorii nostri va vor contacta telefonic sau prin email pentru a confirma comanda si pentru a va oferi informatii aditionale procesului de lucru.

Grafica 3D poate fi utilizata si pentru realizarea altor tipuri de produse. Daca doriti realizarea anumitor produse pornind de la produsele 3D prezentate in cadrul magazinului sau doriti informatii suplimentare, va rugam utilizati formularul de comanda  sau apelati 0724.16.16.22 (Departament Vanzari) sau 0724.23.82.37(Departament Marketing). In cel mai scurt timp posibil, veti fi contactat telefonic sau prin email in vederea stabilirii tuturor detaliilor aferente comenzii.

TERMENI PLATA

Toate preturile afisate in cadrul Site-ului sunt in lei. Toate ofertele personalizate vor fi trimise in lei.

Platile se vor efectua in lei in contul bancar specificat in factura. Prestatorul nu este platitor de TVA.

TERMENI TRANSPORT SI LIVRARE

Obiectele printate 3D vor fi impachetate individual in folie de protectie si vor fi livrate in cutii de carton pentru protectie. 888 Marveii Print nu poarta responsabilitatea deteriorarilor aparute in timpul transportului.

Serviciile de modelare digitala 3D si printare 3D oferite de 888 Marveii Print prin intermediul Site-ului sunt disponibile pentru toate zonele din Romania. Obiectele 3D printate ce fac obiectul comenzilor pot fi ridicate de la sediul nostru din Bucuresti sau pot fi livrate prin curier oriunde in tara. Livrarea dureaza intre 24 si 48 de ore din momentul in care coletul reprezentand comanda a fost preluat de catre curier.

Datele de livrare pe care le oferim noi sunt estimative si nu ne asumam raspunderea pentru daune sau costuri cauzate de intarzieri din partea curierului. Responsabilitatea asupra coletului este transferata curierului contractat in momentul predarii coletului.

TERMENI CONDITII ANULARE A COMENZILOR

Serviciile pe care le oferim presupun executia modelelor 3D digitale si a printurilor 3D conform specificatiilor din Comanda Ferma de Prestari Servicii confirmata de catre beneficiar anterior intrarii in executie a comenzii. O comanda intra in executie numai dupa confirmarea incasarii avansului aferent comenzii si devine disponibila clientului numai dupa confirmarea incasarii integrale a comenzii.

Pe perioada executarii comenzii, beneficiarii comenzilor primesc pe mail instiintari asupra derularii comenzilor, reprezentand fotografii elocvente cu modelele digitale 3D generate si/sau produsele 3D tiparite. In consecinta, comenzile nu pot fi anulate dupa confirmarea lor si intrarea in executie, avansul nu se returneaza iar produsele ce fac obiectul comenzii nu pot fi refuzate si/sau returnate ulterior.

Prin natura serviciilor oferite, legea returnarii in termen de 10 zile a produselor cumparate la distanta nu se aplica. Legea aplicabila in cazul serviciilor 888 Marveii Print este ordonanta nr. 130/2000 republicata in 2008, privind regimul juridic al contractelor la distanta:

Art. 10. – Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: (…) (c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid (…).

888 Marveii Print isi rezerva dreptul a refuza o comanda daca executia ei se dovedeste a fi imposibila si de a comunica acest aspect posibilului beneficiar al comenzii.

888 Marveii Print isi rezerva dreptul a refuza o comanda daca prin executia ei se incalca drepturile de autor a unor terte parti.

888 Marveii Print nu poate fi considerata responsabila de posibilele reactii alergice la materialele utilizate pentru fabricarea produselor.

TERMENI COPYRIGHT

Continutul site-ului www.888marveii.ro, (logo, design, baze de date, imagini, texte) reprezinta proprietatea 888 Marveii Print sau este licentiat de catre partenerii sai.

Utilizatorii pot utiliza informatiile din cadrul Site-ului numai in scop personal, fara implicatii comerciale. Utilizarea partiala sau integrala a continutului fara acordul 888 Marveii Print intra sub prevederea legii drepturilor de autor si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Utilizatorii care trimit fisiere sursa (fotografii, modele digitale 3D) catre 888 Marveii Print garanteaza ca sunt autorii fisierelor sau au drept de utilizare a fisierelor fara a incalca drepturile de copyright ale autorilor de drept. Prin trimiterea fisierului sursa, beneficiarul comenzii acorda societatii 888 Marveii Print dreptul de utilizare a fisierului exclusiv in scopul executarii comenzii cerute, dreptul de proprietate asupra fisierului sursa ramanand in permanenta asupra beneficarului comenzii.

In cazul comenzilor efectuate, fisierele sursa furnizate vor fi stocate electronic pe termen nelimitat ca material suport pentru comenzile efectuate. In cazul comenzilor neefectuate, 888 Marveii Print se obliga sa stearga fisierele sursa dupa primirea refuzului in scris pe mail de continuare a procesului de comanda.

In caz de dispute privind drepturile de copyright asupra modelelor 3D generate la cerere pe baza fisierelor sursa furnizate sau a produselor printate 3D la cerere pe baza fisierelor sursa furnizate, beneficiarul comenzii se obliga sa dezvinovateasca sau sa despagubeasca societatea 888 Marveii Print in fata tertilor.

CLAUZE FINALE

Utilizarea site-ului www.888marveii.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.

888 Marveii Print isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile, fara o notificare in prealabil. Modificarile survenite nu vor afecta comenzile aflate in derulare, pentru acestea mentinandu-se valid cadrul legal in care au fost agreate.

Orice modificari survenite vor fi evidentiate in cadrul paginii si se va mentiona si data efectuarii modificarilor.

Termeni si Conditii constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si 888 Marveii Print in privinta utilizarii site-ului www.888marveii.ro si in privita definirii cadrului legal in care ne oferim serviciile de modelare digitala 3D si printare 3D.

Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa office[at]888marveii.ro

Termeni si Conditii

TERMENI GENERALI

Termenii si conditiile de mai jos definesc cadrul legal in care ne oferim serviciile de modelare digitala si printare 3D si folosirea paginii web www.888marveii.ro.

Termenii si conditiile expuse mai jos reprezinta un acord legal intre dumneavoastra, persoana fizica sau juridica si SC 888 MARVEII PRINT SRL, companie privata, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/10096/2015, C.U.I. 34892338, avand sediul in Bucuresti, sector 2, Str Domnita Ruxandra nr. 12, denumita in continuare 888 Marveii Print.

Utilizand site-ul www.888marveii.ro luati la cunostinta ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu respectarea acestor Termeni si Conditii si a tuturor legilor si reglementarilor aplicabile. In cazul in care se decide de ambele parti semnarea unui contract de colaborare, termenii contractului vor avea prioritate. In absenta unui contract de colaborare, termenii si conditiile de mai jos definesc cadrul legal de deservire a serviciilor de modelare digitala si printare 3D.

TERMENI SERVICII

Pot beneficia de serviciile noastre persoanele juridice si persoanele fizice cu varsta peste 18 ani si domiciliul stabil in Romania. Persoanele sub 18 ani pot utiliza Site-ul dar nu pot plasa o comanda prin intermediul Site-ului fara acordul unui parinte sau tutore legal. Acordul trebuie prezentat in scris pe adresa de mail: office[at]888marveii.ro in vederea realizarii comenzii.

Serviciile pe care le oferim includ: design de produs, modelare grafica (digitala) 3D pe specificatiile cerute, printare 3D pe specificatiile cerute, personalizare si printare 3D la comanda produse marca 888 Marveii Print listate in cadrul Marveii Shop.

Obiectele printate 3D de catre 888 Marveii Print pot avea rol functional, utiliatar, decorativ dar si de prototip.

TERMENI PROCES DE COMANDA (Design, Modelare si Print 3D la Cerere)

Puteti solicita prin intermediul site-ului www.888marveii.ro modelarea digitala 3D si tiparirea 3D a unui obiect fizic.

Pentru aceasta trebuie sa completati in formularul de contact toate informatiile necesare modelarii digitale 3D (dimensiune, culoare, aspect vizual etc) si toate informatiile necesare comenzii de tiparire 3D (tiraj, gradul de rezistenta, etc). Va recomandam uploadul surselor foto cu obiectul ce face subiectul comenzii, respectand specificatiile tehnice de format si dimensiune atasament. Pe baza surselor furnizate si a specificatiilor mentionate, veti primi o oferta de cost pentru modelarea 3D si tiparirea 3D a obiectului fizic rezultat in tirajul dorit.

In cazul in care aveti deja modelul digital 3D al obiectului pe care il doriti tiparit 3D, puteti uploada modelul digital 3D in cadrul formularului de contact respectand specificatiile tehnice de format si dimensiune atasament. Pe baza modelului digital 3D furnizat si a specificatiilor mentionate in formularul de contact, veti primi o oferta de pret pentru tiparirea 3D a obiectului fizic pe care fisierul il reprezinta, in tirajul mentionat.

Atat datele de identificare cat si detaliile de modelare digitala 3D si / sau tiparire 3D trebuie sa fie corecte si suficiente procesului de cotare. Pe baza informatiilor furnizate, a complexitatii actiunilor necesare realizarii comenzii, a timpilor de lucru si a necesarului de materie prima determinat, veti primi o oferta personalizata. Se vor indica in oferta toate detaliile tehnice legate de comanda.

Dupa primirea ofertei de pret, daca oferta de pret o considerati corespunzatoare, puteti confirma comanda pe mail, ca raspuns la oferta de pret.

In urma confirmarii dumneavostra scrise, va vom trimite pe mail Comanda de Prestari Servicii si Factura aferenta Avansului serviciilor comandate. Efectuarea platii avansului aferent comenzii reprezinta totodata confirmarea si asumarea de catre dumneavoastra a datelor incrise in Comanda de Prestari Servicii.

In cazul comenzilor ce implica exclusiv modelare digitala 3D se va percepe Avans 40% la preluarea comenzii. In momentul finalizarii comenzii, se va face dovada pe mail a executiei acesteia si se va emite factura aferenta diferentei. Sursele vor deveni disponibile clientului in maxim 2 ore din momentul confirmarii achitarii integrale a comenzii.

In cazul comenzilor ce implica tiparire 3D pe baza modelului digital 3D furnizat, sau pe baza modelului digital 3D creat sau personalizat la cerere, se va percepe Avans 40% la preluarea comenzii. Se va face dovada executiei comenzii integrale si/sau partiale si se va emite factura cu diferenta aferenta. Comanda va deveni disponibila sau va fi trimisa spre livrare in maxim 24 de ore din momentul confirmarii achitarii integrale a comenzii.

In cazul comenzilor cu valoare mai mica de 250 lei se va factura integral valoarea comenzii la preluarea comenzii.

TERMENI PROCES DE ACHIZITIE (Comanda din Marveii Shop)

Puteti alege din galeria cu vanzare Marveii Shop designul 3D dorit spre a fi printat 3D.

Produsul poate fi printat intr-o variatate larga de materiale si culori. Va selectati din lista de optiuni materialul si culoarea dorita. Materialele speciale adauga extra costuri la produsul final, acestea fiind vizibile in lista de optiuni. Comanda poate fi plasata cu sau fara inregistrarea unui cont pe site.  Prin crearea unui cont veti putea realiza ulterior achizitii mai rapide, veti avea in permanenta acces la cont si la statusul comenzilor, veti putea tine evidenta comenzilor efectuate si veti putea beneficia de discounturi la urmatoarele comenzi.

Dupa plasarea comenzii veti primi pe mail in cel mai scurt timp factura de Avans aferenta comenzii dumneavostra iar operatorii nostri va vor contacta telefonic sau prin email pentru a va oferi informatii aditionale procesului de lucru. Factura de Avans reprezinta 40% din valoarea comenzii.  Ulterior se va face dovada executiei comenzii integrale si/sau partiale si se va emite factura cu diferenta aferenta. Comanda va deveni disponibila sau va fi trimisa spre livrare in maxim 24 de ore din momentul confirmarii achitarii integrale a comenzii.

In cazul comenzilor cu valoare mai mica de 250 lei se va factura integral valoarea comenzii la preluarea comenzii.

Produsele pot fi printate si in combinatii de culori. Daca doriti personalizarea produsului in acest fel, mentionati in cadrul procesului de comanda, sectiunea comentarii, toate detaliile aferente comenzii. In cazul in care optati pentru printarea anumitor sectiuni din produs cu materiale speciale, pretul final al produsului poate sa difere de cel afisat initial in formularl de comanda. In cazul acestor comenzi speciale, operatorii nostri va vor contacta telefonic sau prin email pentru a confirma comanda si pentru a va oferi informatii aditionale procesului de lucru.

Grafica 3D poate fi utilizata si pentru realizarea altor tipuri de produse. Daca doriti realizarea anumitor produse pornind de la produsele 3D prezentate in cadrul magazinului sau doriti informatii suplimentare, va rugam utilizati formularul de comanda  sau apelati 0724.16.16.22 (Departament Vanzari) sau 0724.23.82.37(Departament Marketing). In cel mai scurt timp posibil, veti fi contactat telefonic sau prin email in vederea stabilirii tuturor detaliilor aferente comenzii.

TERMENI PLATA

Toate preturile afisate in cadrul Site-ului sunt in lei. Toate ofertele personalizate vor fi trimise in lei.

Platile se vor efectua in lei in contul bancar specificat in factura. Prestatorul nu este platitor de TVA.

TERMENI TRANSPORT SI LIVRARE

Obiectele printate 3D vor fi impachetate individual in folie de protectie si vor fi livrate in cutii de carton pentru protectie. 888 Marveii Print nu poarta responsabilitatea deteriorarilor aparute in timpul transportului.

Serviciile de modelare digitala 3D si printare 3D oferite de 888 Marveii Print prin intermediul Site-ului sunt disponibile pentru toate zonele din Romania. Obiectele 3D printate ce fac obiectul comenzilor pot fi ridicate de la sediul nostru din Bucuresti sau pot fi livrate prin curier oriunde in tara. Livrarea dureaza intre 24 si 48 de ore din momentul in care coletul reprezentand comanda a fost preluat de catre curier.

Datele de livrare pe care le oferim noi sunt estimative si nu ne asumam raspunderea pentru daune sau costuri cauzate de intarzieri din partea curierului. Responsabilitatea asupra coletului este transferata curierului contractat in momentul predarii coletului.

TERMENI CONDITII ANULARE A COMENZILOR

Serviciile pe care le oferim presupun executia modelelor 3D digitale si a printurilor 3D conform specificatiilor din Comanda Ferma de Prestari Servicii confirmata de catre beneficiar anterior intrarii in executie a comenzii. O comanda intra in executie numai dupa confirmarea incasarii avansului aferent comenzii si devine disponibila clientului numai dupa confirmarea incasarii integrale a comenzii.

Pe perioada executarii comenzii, beneficiarii comenzilor primesc pe mail instiintari asupra derularii comenzilor, reprezentand fotografii elocvente cu modelele digitale 3D generate si/sau produsele 3D tiparite. In consecinta, comenzile nu pot fi anulate dupa confirmarea lor si intrarea in executie, avansul nu se returneaza iar produsele ce fac obiectul comenzii nu pot fi refuzate si/sau returnate ulterior.

Prin natura serviciilor oferite, legea returnarii in termen de 10 zile a produselor cumparate la distanta nu se aplica. Legea aplicabila in cazul serviciilor 888 Marveii Print este ordonanta nr. 130/2000 republicata in 2008, privind regimul juridic al contractelor la distanta:

Art. 10. – Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: (…) (c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid (…).

888 Marveii Print isi rezerva dreptul a refuza o comanda daca executia ei se dovedeste a fi imposibila si de a comunica acest aspect posibilului beneficiar al comenzii.

888 Marveii Print isi rezerva dreptul a refuza o comanda daca prin executia ei se incalca drepturile de autor a unor terte parti.

888 Marveii Print nu poate fi considerata responsabila de posibilele reactii alergice la materialele utilizate pentru fabricarea produselor.

TERMENI COPYRIGHT

Continutul site-ului www.888marveii.ro, (logo, design, baze de date, imagini, texte) reprezinta proprietatea 888 Marveii Print sau este licentiat de catre partenerii sai.

Utilizatorii pot utiliza informatiile din cadrul Site-ului numai in scop personal, fara implicatii comerciale. Utilizarea partiala sau integrala a continutului fara acordul 888 Marveii Print intra sub prevederea legii drepturilor de autor si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Utilizatorii care trimit fisiere sursa (fotografii, modele digitale 3D) catre 888 Marveii Print garanteaza ca sunt autorii fisierelor sau au drept de utilizare a fisierelor fara a incalca drepturile de copyright ale autorilor de drept. Prin trimiterea fisierului sursa, beneficiarul comenzii acorda societatii 888 Marveii Print dreptul de utilizare a fisierului exclusiv in scopul executarii comenzii cerute, dreptul de proprietate asupra fisierului sursa ramanand in permanenta asupra beneficarului comenzii.

In cazul comenzilor efectuate, fisierele sursa furnizate vor fi stocate electronic pe termen nelimitat ca material suport pentru comenzile efectuate. In cazul comenzilor neefectuate, 888 Marveii Print se obliga sa stearga fisierele sursa dupa primirea refuzului in scris pe mail de continuare a procesului de comanda.

In caz de dispute privind drepturile de copyright asupra modelelor 3D generate la cerere pe baza fisierelor sursa furnizate sau a produselor printate 3D la cerere pe baza fisierelor sursa furnizate, beneficiarul comenzii se obliga sa dezvinovateasca sau sa despagubeasca societatea 888 Marveii Print in fata tertilor.

CLAUZE FINALE

Utilizarea site-ului www.888marveii.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.

888 Marveii Print isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile, fara o notificare in prealabil. Modificarile survenite nu vor afecta comenzile aflate in derulare, pentru acestea mentinandu-se valid cadrul legal in care au fost agreate.

Orice modificari survenite vor fi evidentiate in cadrul paginii si se va mentiona si data efectuarii modificarilor.

Termeni si Conditii constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si 888 Marveii Print in privinta utilizarii site-ului www.888marveii.ro si in privita definirii cadrului legal in care ne oferim serviciile de modelare digitala 3D si printare 3D.

Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa office[at]888marveii.ro