|Termeni și Condiții
Termeni și Condiții 2018-01-21T15:47:13+00:00

Termeni Generali

Termenii și condițiile expuse mai jos reprezintă un acord legal între dumneavoastră, persoană fizică sau juridică și SC 888 MARVEII PRINT SRL, companie privată, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/10096/2015, C.U.I. 34892338, având sediul în București, Sector 1, Calea Victoriei nr. 102 – 108, Bloc Alba, scara A, Ap. 9, 0724.16.16.22 , office[@]888marveii.ro.

Utilizând site-ul www.888marveii.ro luați la cunoștință că ați citit, ați înțeles și ați fost de acord cu respectarea acestor Termeni și Condiții și a tuturor legilor și reglementarilor aplicabile. În cazul în care se decide de ambele părți semnarea unui contract de colaborare, termenii contractului vor avea prioritate. În absența unui contract de colaborare, termenii și condițiile de mai jos definesc cadrul legal în care sunt oferite serviciile prin intermediul site-ului www.888marveii.ro.

Termeni Servicii

Pot beneficia de serviciile noastre atât persoanele juridice cât și persoanele fizice.
Serviciile pe care le oferim includ:

Termeni Proces Comandă Servicii

SERVICII LA CERERE DE DESIGN DE PRODUS, MODELARE DIGITALĂ ȘI PRINTARE 3D

Puteți solicita prin intermediul site-ului www.888marveii.ro designul unui produs, modelarea digitală 3D și printarea 3D a produsului solicitat.

Pentru aceasta trebuie să trimiteți prin email la office[@]888marveii.ro sau să completați în formularul de contact toate informațiile necesare modelării digitale 3D (dimensiune, culoare, aspect vizual etc) și toate informațiile necesare comenzii de printare 3D (tiraj, grad de rezistență, etc). Vă recomandăm uploadul surselor foto cu obiectul ce face subiectul comenzii, respectând specificațiile tehnice de format și dimensiune atașament. Pe baza surselor furnizate și a specificațiilor menționate, veți primi o ofertă de cost pentru modelarea 3D și tipărirea 3D a obiectului fizic rezultat în tirajul dorit.

În cazul în care aveți deja modelul digital 3D al obiectului pe care îl doriți printat 3D, puteți uploada modelul digital 3D în cadrul formularului de contact respectând specificațiile tehnice de format și dimensiune atașament. Pe baza modelului digital 3D furnizat și a specificațiilor menționate în formularul de contact, veți primi o ofertă de preț pentru printarea 3D a obiectului fizic pe care fișierul îl reprezintă, în tirajul menționat.

Atât datele de identificare personale cât și detaliile de modelare digitală 3D și / sau tipărire 3D trebuie să fie corecte și suficiente procesului de cotare. Pe baza informațiilor furnizate, a complexității acțiunilor necesare realizării comenzii, a timpilor de lucru și a necesarului de materie primă determinat, veți primi pe adresa de email furnizată, oferta personalizată. Se vor indica în ofertă toate detaliile tehnice legate de comandă.

După primirea ofertei de preț, dacă oferta de preț o considerați corespunzătoare, puteți confirma comanda prin email, ca raspuns la oferta de preț.

În urma confirmării dumneavostră scrise, vă vom trimite prin email Factura aferentă Avansului de 40% din Totalul Serviciilor Comandate (dacă valoarea totală a serviciilor comandate depășește 1000 Lei) ) sau Factura aferentă Totalului Serviciilor Comandate (dacă valoarea totală a serviciilor nu depășește 1000 Lei).

Efectuarea plății conform facturii reprezintă confirmarea și asumarea de către dumneavoastră a Serviciilor Comandate. Serviciile Comandate intră în execuție imediat după confirmarea plății.

În momentul executării în totalitate a Serviciilor Comandate, în cazul Serviciilor Comandate ce implică Factură Avans, vă vom trimite prin email Facura aferentă Diferenței și dovada execuției serviciilor. Produsele digitale sau fizice ce fac obiectul comenzii vor deveni disponibile spre ridicare sau vor fi trimise spre livrare în 24 – 48 de ore din momentul confirmării achitării integrale a comenzii.

SERVICII LA CERERE DE PERSONALIZARE DIGITALĂ ȘI PRINTARE 3D PRODUSE PROPUSE ÎN CADRUL PAGINII WEB MARVEII SHOP

În pagina web Marveii Shop aveți la dispoziție o galerie cu modele digitale din care puteți alege și comanda unul sau mai multe modele pentru a fi printate 3D cu sau fară personalizare suplimentară. Produsele pot fi printate într-o gamă variată de materiale și culori conform opțiunilor expuse în cadrul paginilor de produs dedicate.

Procedura de comandă presupune selectarea produsului sau produselor dorite, adăugarea acestora în coșul de cumpărături, completarea datelor solicitate în formularul de comandă și ulterior efectuarea plății aferente serviciilor comandate, costul final incluzând după caz și costul transportului. Datele aferente comenzii vor fi trimise și prin email, pe adresa furnizată in formularul de comandă.

Produsele pot fi printate și in alte mixuri de culori și la alte dimensiuni decât cele propuse în paginile de produs. Pornind de la modelele din galerie putem realiza și alte tipuri de produse sau la cerere putem crea noi concepte de produs. Dacă doriți astfel de personalizări vă rugăm să ne contactați prin email office[@]888marveii.ro, prin formularul de contact, sau telefonic 0724.16.16.22.

În cazul personalizărilor, altele decât cele posibile prin intermediul opțiunilor site-ului, procedura de preluare a comenzii devine similară cu cea descrisă la SERVICII LA CERERE DE DESIGN DE PRODUS, MODELARE DIGITALĂ ȘI PRINTARE 3D.

MENȚIUNI COMANDĂ

O comandă poate fi plasată cu sau fără înregistrarea unui cont pe site.

Prin crearea unui cont veți putea realiza ulterior achiziții mai rapide, veți avea în permanență acces la cont și la statusul comenzilor, veți putea ține evidența comenzilor efectuate și veți putea beneficia de discounturi la urmatoarele comenzi.

Prin plasarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.888marveii.ro sunteți de acord cu forma de comunicare (telefonică sau prin e-mail) prin care site-ul iși derulează operațiunile.

Pentru ca livrarea să se efectueze în cele mai bune condiții, asigurați-vă că datele introduse sunt complete și corecte. Nu ne asumăm răspunderea pentru livrările întârziate cauzate de lipsa datelor complete.

Termeni Plată

Toate preturile afisate in cadrul Site-ului sunt in lei. Toate ofertele personalizate vor fi trimise in lei. Prestatorul nu este platitor de TVA.

888 Marveii Print își rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra prețurilor și datelor tehnice prezente pe site-ul www.888marveii.ro, fără o înștiințare prealabilă.

Reducerile afișate sau cele prin intermediul cupoanelor de reduceri se aplică doar serviciilor și produselor 3D nu și costurilor de livrare.

Plata serviciilor comandate se poate realiza prin transfer bancar/ordin de plata.

Termeni Transport și Livrare

Serviciile de modelare digitala 3D și printare 3D oferite de 888 Marveii Print prin intermediul Site-ului sunt disponibile pentru toate zonele din România.

Obiectele 3D printate ce fac obiectul comenzilor pot fi ridicate de la sediul nostru din București (Calea Victoriei 102 – 108, Bloc Alba, Scara A, Ap. 9, Interfon 009C) sau pot fi livrate prin curier oriunde în țară. Livrarea durează între 24 si 48 de ore din momentul în care coletul reprezentând comanda a fost preluat de către curier.

Datele de livrare pe care le oferim noi sunt estimative și nu ne asumăm răspunderea pentru daune sau costuri cauzate de întârzieri din partea curierului. Responsabilitatea asupra coletului este transferată curierului contractat în momentul predării coletului.

Obiectele printate 3D vor fi împachetate corespunzător transportului, în folii de protecție individuale, plicuri antisoc sau în cutii de carton în funcție de dimensiuni și specificații. 888 Marveii Print nu poartă responsabilitatea posibilelor deteriorări apărute în timpul transportului.

Termeni Condiții Anulare a Comenzilor

În cazul SERVICIILOR LA CERERE DE DESIGN DE PRODUS, MODELARE DIGITALĂ ȘI PRINTARE 3D ca și în cazul SERVICIILOR LA CERERE DE PERSONALIZARE DIGITALĂ ȘI PRINTARE 3D PRODUSE PROPUSE ÎN CADRUL PAGINII WEB MARVEII SHOP comenzile sunt executate la cererea și pe specificațiile clientului, prin execuție comandă înțelegându-se modelare grafică și/sau producție prin printare 3D.

Ca urmare a gradului de personalizare a comenzilor, o comandă intră în execuție numai după confirmarea încasarii plății integrale sau a avansului aferent comenzii (vezi Termeni Proces Comandă Servicii pentru aplicabilitatea celor 2 situații) și devine disponibilă clientului numai după confirmarea încasării integrale a comenzii.

Ca urmare a gradului de personalizare a comenzilor, comenzile nu pot fi anulate după intrarea lor în execuție, avansul nu se returnează iar produsele ce fac obiectul comenzii nu pot fi refuzate și/sau returnate ulterior.

Prin natura serviciilor oferite, legea returnării în termen de 10 zile a produselor cumpărate la distanță nu se aplică. Legea aplicabilă în cazul serviciilor oferite de către 888 Marveii Print este ordonanța nr. 130/2000 republicată în 2008, privind regimul juridic al contractelor la distanță:

Art. 10. – Consumatorul nu poate denunța unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu excepția cazurilor în care părțile au convenit altfel: (…) (c) contracte de furnizare a unor produse executate după specificațiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum și a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid (…).

888 Marveii Print își rezervă dreptul a refuza o comandă dacă execuția ei se dovedește a fi imposibilă și de a comunica acest aspect posibilului beneficiar al comenzii.

888 Marveii Print își rezervă dreptul a refuza o comandă dacă prin execuția ei se încalcă drepturile de autor a unor terțe părți.

888 Marveii Print nu poate fi considerată responsabilă de posibilele reacții alergice la materialele utilizate pentru fabricarea produselor.

Garanția de Conformitate

888 Marveii Print are obligația de a livra produse în conformitate cu specificațiile existente in paginile de produs aferente din cadrul www.888marveii.ro.

Anumite fotografii de pe site-ul www.888marveii.ro sunt rezultatul proceselor de modelare digitală și pot exista diferențe între acestea și produsele fizice, manufacturate prin procese de printare 3D.

Termeni Copyright

Conținutul site-ului www.888marveii.ro (logo, design, baze de date, imagini, texte) reprezintă proprietatea 888 Marveii Print sau este licențiat de către partenerii săi.

Utilizarea parțială sau integrală a conținutului site-ului www.888marveii.ro sau reproducerea acestuia fără acordul scris în prealabil al 888 Marveii Print intră sub prevederea legii drepturilor de autor și se pedepsește conform legilor in vigoare.

Este permisă crearea limitată, irevocabilă și neexclusivă a hiperlink-urilor către pagina de index a www.888marveii.ro, doar dacă această acțiune nu prezintă serviciul www.888marveii.ro într-o lumină falsă, înșelătoare, derogatorie sau ofensivă.

Utilizatorii care trimit fișiere sursă (fotografii, modele digitale 3D) către 888 Marveii Print garantează că sunt autorii fișierelor sau au drept de utilizare a fișierelor fără a încălca drepturile de copyright ale autorilor de drept. Prin trimiterea fișierului sursă, beneficiarul comenzii acordă societății 888 Marveii Print dreptul de utilizare a fișierului exclusiv în scopul executării comenzii cerute, dreptul de proprietate asupra fișierului sursă rămânând în permanență asupra beneficiarului comenzii.

În cazul comenzilor efectuate, fișierele sursă furnizate vor fi stocate electronic pe termen nelimitat ca material suport pentru comenzile efectuate. În cazul comenzilor neefectuate, 888 Marveii Print se obligă să șteargă fișierele sursă după primirea refuzului în scris pe mail de continuare a procesului de comandă.

În caz de dispute privind drepturile de copyright asupra modelelor 3D generate la cerere pe baza fișierelor sursă furnizate sau asupra produselor printate 3D la cerere pe baza fișierelor sursă furnizate, beneficiarul comenzii se obligă să dezvinovățească sau să despăgubească societatea 888 Marveii Print în fața terților.

Este permisă postarea de recenzii, comentarii sau alte tipuri de conținut în cadrul site-ului. Utilizatorii pot trimite sugestii, idei, pot adresa întrebări atât timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defaimator, nu incalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietății intelectuale, nu conține viruși informatici, nu conține comunicări comerciale, politice, nu conține comunicări care instigă la ură sau intoleranță pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuală, nu conține mesaje colective sau alte forme de spam.

Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe www.888marveii.ro, cedați către 888 Marveii Print dreptul de a folosi numele dvs. in relație cu materialele postate și garantați că dețineți sau controlați într-o altă formă dreptul de proprietate intelectuală asupra materialelor pe care le postați, că materialele postate nu violează niciuna din condițiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicărilor și altor forme de conținut din partea utilizatorilor.

888 Marveii Print are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare, din orice țară.

888 Marveii Print nu este responsabil și nu își asumă responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de către terțe părți pe site.

888 Marveii Print are dreptul de a nu publica toate comentariile și materialele propuse de către utilizatori.

888 Marveii Print iși rezervă dreptul, dar nu are obligația de a elimina sau edita toate tipurile de conținut postate de către utilizatori și nu are obligația de a revedea periodic acest conținut.

Publicitate

www.888marveii.ro poate afișa în paginile sale reclame la produsele din oferta sa, precum și la produse ori servicii aparținând terților.

Prin utilizarea www.888marveii.ro, vă exprimați în mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.

Forță Majoră

www.888marveii.ro nu poate fi făcut responsabil pentru nicio întârziere sau eroare rezultând direct sau indirect în cauze ce nu depind de voința sa. 

Această exonerare include, dar nu se limitează la: erori de funcționare a echipamentului tehnic, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, viruși informatici, acces neautorizat în sistemele www.888marveii.ro, precum și cazurile de forță majoră stipulate de legislația în vigoare.

Clauze Finale

Utilizarea site-ului www.888marveii.ro implică acceptarea acestor termeni și condiții.

888 Marveii Print iși rezervă dreptul de a modifica termenii și conditiile, fără o notificare în prealabil. Modificarile survenite nu vor afecta comenzile aflate în derulare, pentru acestea menținându-se valid cadrul legal în care au fost agreate.

Orice modificări survenite vor fi evidențiate în cadrul paginii și dacă situația o impune se va menționa și data efectuării modificărilor.

Termeni si Condiții constituie în întregime un acord încheiat între dumneavoastră și 888 Marveii Print în privința utilizării site-ului www.888marveii.ro și în privința definirii cadrului legal în care ne oferim serviciile de modelare digitală 3D și printare 3D.

Dacă aveți întrebari cu privire la informațiile cuprinse în această pagină vă rugăm să ne scrieți la adresa office[@]888marveii.ro.

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în Oameni!

Continutul acestui site nu reprezinta pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei. Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi siteul: www.fonduri-ue.ro.

Logo UE