• Promotionale cu tematica marina- Eveniment Aniversar

Promotionale Eveniment Aniversar

Am primit cu bucurie invitatia de a realiza produse promotionale cu tematica marina pentru un eveniment aniversar cu desfasurare la malul Marii Negre, in Eforie.

Pentru acest eveniment am imbinat elemente reprezentative locului de desfașurare a evenimentului, cu simbolistica specifica domeniului in care isi desfasoara activitatea organizatorul reuniunii – prof. univ. dr.ing. Anastase Pruiu.

Astfel, am creat, modelat si printat 3D brelocuri tip ancora din PLA gri metalic si magneti decorativi personalizati in mix de culori albastru alb.

Un proiect frumos desfasurat cu drag si cu marea in gand!

Promotionale. Brelocuri. Magneti Decorativi

Am fost placut impresionat de măiestria cu care au fost executate diferitele obiecte de artă promotională: ancora-breloc și ancora – magnet cu ocazia evenimentului aniversar: 43 de ani de la absolvirea facultații de mecanică, secția de mașini termice a Universității Politehnica București.

Obiectele de artă promotională, frumos conturate și realizate ce demonstrează talentul și îndemînarea cu care au fost executate, le-am oferit cu plăcere colegilor și sunt sigur că ne vor aminti peste ani de frumoasa aniversare de la Eforie.

Mulțumesc Echipei 888 Marveii Print și mult succes în continuare!

Prof. univ. dr. ing. Anastase Pruiu, Constanta
May 22nd, 2017|Categories: Noutati 3D, Portofoliu Lucrari|Tags: |

Leave A Comment