Proiect România Tricolor

Suveniruri Românești. Design 100% Original. Colecția Tricolor, lansată în noiembrie 2016 reunește prin design, modelare și print 3D, elemente pur românești: Tricolorul, Conturul Țării și Lupul Dacic.

Ne-am dorit să realizăm o colecție de produse ce reflecta esența autentic românească și ce pot fi expuse cu mândrie în casa fiecăruia.  Multe din conceptele dezvoltate de noi includ elemente de simbolistică și istorie națională.

Credem în forța simbolurilor ce se regăsesc în cadrul acestei Colecții Tricolor, astfel că ne lansăm și vă lansăm o provocare: Ne dorim ca până la 1 Decembrie 2018, când vom marca Centenarul Marii Uniri, aceste produse simbol să ajungă în casele cât mai multor români. Pe baza comenzilor vom realiza harta României compusă din imagini cu magneții achiziționați și expuși, imagini pe care așteptăm cu drag să ni le trimiteți.

În această perioadă vom încerca colaborarea cu diferiți producători autohtoni pentru promovarea produselor românești și implicit a simbolurilor și istoriei României și vom acorda premii surpriză participanților.

Vă așteptăm comenzile pe site și ulterior pe pagina de Facebook pozele cu magnetul expus! Abia așteptăm să colorăm întreaga hartă cu pozele trimise de voi! Ce ziceți, reușim? Noi între timp dezvoltăm colecția cu noi simboluri și figuri emblematice.

By | 2018-01-23T09:42:39+00:00 februarie 11th, 2017|Noutăți 3D Print, Portofoliu Lucrări Print 3D|0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în Oameni!

Continutul acestui site nu reprezinta pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi siteul: www.fonduri-ue.ro.

Logo UE