|, Portofoliu Lucrări Print 3D|Gravură Laser și 3D Print. Proiect Pow Wow

Gravură Laser și 3D Print. Proiect Pow Wow

Pentru orice proiect creativ identificăm varianta optimă de realizare iar în acest caz, pentru realizarea literelor volumetrice solicitate, am ales gravura laser pe MDF.

Pow Wow și Fabuloft au prins astfel forma la o inălțime a literei de 30 de cm și respectiv 25 cm. De asemenea literele au fost prevăzute cu spații pentru spoturi luminoase. Rezultatul poate fi admirat în cadrul Coffee Bar-ului Pow Wow, situat în Calea Victoriei 102 – 108, un spațiu dedicat întâlnirilor oamenilor creativi și savurării unei cafele delicioase!

Pentru întâlnirile de seară, 1 barrel, 4  shots, dispozitivul realizat prin tehnologie de print 3D ce asigură umplerea simultană a 4 shot-uri, garantează un plus de entertainment.
Distracție, oameni faini, meniu diversificat și băuturi fine. Have fun and please, don’t drink and drive, asa cum plăcuța informativă de la bar vă și solicită!

3D Print. Gravură laser. Soluții Creative.

By | 2018-01-21T18:58:03+00:00 octombrie 31st, 2017|Noutăți 3D Print, Portofoliu Lucrări Print 3D|0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în Oameni!

Continutul acestui site nu reprezinta pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi siteul: www.fonduri-ue.ro.

Logo UE