|Politica de Confidențialitate
Politica de Confidențialitate 2018-01-15T18:41:15+00:00

Ce Tip de Date Colectăm și în ce Scopuri

Protecția informațiilor în cursul prelucrării datelor dumneavoastră personale reprezintă o preocupare majoră, de aceea toate datele colectate în cursul vizitelor pe site-ul nostru web vor fi prelucrate conform prevederilor legale.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul www.888marveii.ro administrat de SC 888 Marveii Print SRL  are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele comunicate de către dumneavoastră în mod voluntar.

Natura informațiilor solicitate se referă la: date personale (nume, număr de telefon, adresă de e-mail, adresă facturare, adresă livrare), date aflate în stransă legatură cu serviciile și/sau produsele ce pot face sau fac obiectul unei comenzi (întrebări, specificații tehnice, date facturare persoană fizică, date facturare persoană juridică), precum și fișiere sursă uploadate în vederea executării comenzilor cerute.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și intrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

În cazul fișierelor sursă, politica de confidențialitate se aplică în completarea termenilor și condițiilor cu privire la drepturile de copyright. În cazul în care situația o impune, se poate semna un contract de confidențialitate între părți.

Datele dumneavoastră personale vor fi tratate în conformitate cu legislația actuală privind Protecția Datelor cu Caracter Personal și vor fi utilizate în urmatoarele scopuri:

 • în scopul prelucrării solicitării dumneavoastră,
 • în scopul ofertării comenzii și/sau executării comenzii,
 • în scopul facturării și livrării comenzii,
 • în scopul transmiterii de mesaje non-comerciale sau cu rol administrativ sub formă de newsletter periodic,
 • în scopul informării asupra ofertelor practicate exclusiv în cadrul site-ului sub formă de newsletter periodic.

SC 888 Marveii Print SRL se angajează să nu dezvaluie nicio informație cu privire la vizitele dumneavoastră pe acest site sau să facă disponibile datele cu caracter personal unor terțe părți, exceptând terții cu rol in desfășurarea serviciilor oferite și situațiile legale. Terţii care au acces la aceste date sunt: companiile de livrare, procesatorii de plăți, serviciile de e-mail marketing.

Când vizitați site-ul web www.888marveii.ro, serverul de web înregistrează automat IP-ul de pe care ne vizitați. Alte date personale vor fi înregistrate numai dacă sunt oferite voluntar de dumneavoastră prin formularele, paginile si opțiunile site-ului.

Cookie-urile folosite de www.888marveii.ro (proprii sau de la terti) sunt: Google Analytics, Facebook Login, Remarketing, zopim, trusted, globessl, pinterest, clicktale, profitshare, facebook, plusone, google experiments, twitter, adwords, retargeting. Aflați mai multe despre Cookie-urile pe care le folosim.

Drepturi și Responsabilități Utilizatori

Responsabilități utilizatori:

 • să nu faceți uz de identități false și să furnizați date adevarate, exacte și complete despre dumneavoastră și / sau după caz despre persoanele juridice pe care le reprezentați în formularele site-ului și în comunicarea cu reprezentanții societății noastre
 • să nu trimiteți și / sau să nu uploadați fișiere sursă care conțin viruși sau alte programe cu intenția de a distruge acest sistem cât și orice sistem sau informație,
 • să nu uploadați fișiere sursă asupra cărora nu dețineți drepturi de autor sau drepturi de utilizare din partea autorului de drept,
 • să nu trimiteți prin intermediul formularelor Site-ului materiale obscene, defăimatoare, de amenințare sau răuvoitoare sau informații prohibite de prevederile legale în vigoare.
 • prin postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe www.888marveii.ro, cedați către 888 Marveii Print dreptul de a folosi numele dvs. in relație cu materialele postate și garantați că dețineți sau controlați într-o altă formă dreptul de proprietate intelectuală asupra materialelor pe care le postați, că materialele postate nu violează niciuna din condițiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicărilor și altor forme de conținut din partea utilizatorilor.

Drepturi utilizatori:

 • Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie scoase din baza de date, ne puteţi indica oricând acest lucru prin formularul de contact.
 • Puteti cere in orice moment dezabonarea la newsletter prin apelarea optiunii de dezabonare din newsletterul primit sau prin mail adresat catre office[at]888marveii.ro. Mailul trebuie sa contina adresa de mail pentru care doriti dezabonarea cu sau fara motivatia dezabonarii.
 • Puteți trimite sugestii, idei, puteți adresa întrebări atât timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defaimator, nu incalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietății intelectuale, nu conține viruși informatici, nu conține comunicări comerciale, politice, nu conține comunicări care instigă la ură sau intoleranță pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuală, nu conține mesaje colective sau alte forme de spam.

Clauze

SC 888 MARVEII PRINT SRL iși rezervă dreptul de a modifica politica de confidențialitate, fără o notificare în prealabil. Modificarile survenite nu vor afecta comenzile aflate în derulare, pentru acestea menținându-se valid cadrul legal în care au fost agreate. Orice modificări survenite vor fi evidențiate în cadrul paginii și se va menționa și data efectuării modificarilor.

Daca aveți intrebări cu privire la informațiile cuprinse în această pagină vă rugăm să ne scrieți la adresa office[@]888marveii.ro

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în Oameni!

Continutul acestui site nu reprezinta pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei. Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi siteul: www.fonduri-ue.ro.

Logo UE