|, Portofoliu Lucrări Print 3D|De la Idee la Produs cu 3D Print

De la Idee la Produs cu 3D Print

Cum ia formă efectiv un produs?  Idee. Design. Prototip. Producție. Vrei să realizezi un produs pentru uz personal sau pentru producție în serie? Ai deja designul 2D sau 3D și vrei să vezi și să testezi prototipul? Vrei producție în loturi mici și medii?

Dacă răspunsul este Da la oricare dintre întrebări, înseamnă că îți putem fi de un real folos.

Prin serviciile de Design, Modelare și Printing 3D pe care le oferim, ne adresăm designerilor,  producătorilor de serii limitate de produse și tuturor celor ce au nevoie de un produs personalizat.
În cazul producătorilor, avantajul major al utilizarii tehnologiei de print 3D constă în realizarea eficientă din punctul de vedere al costurilor și timpilor de lucru a modelelor 3D, a prototipurilor, matrițelor și formelor pe baza specificațiilor tehnice.

Exemplu proiect prototipare: Capac pentru Cutii de Condimente,  48.49 x 22.75 x 20 mm

În cazul designerilor, tehnologia de print 3D facilitează testarea conceptului de produs din punct de vedere tehnic și nu numai . Machetele la scară 1:1 sau la scară redusă se pot utiliza în cadrul focus grupurilor pentru testarea percepției sau în prezentări pentru exemplificarea unor concepte, produse, idei etc.

Exemplu lucrare: Scena Sala Evenimente, 250 x 210 x 120 mm

În ceea ce privește produsele personalizate, acestea pot fi extrem de variate. De la obiecte de artă, accesorii, decorațiuni pentru casă, statuete, embleme, trofee, produse și materiale corporate, magneți decorativi, brelocuri, mărturii de nuntă și până la carcase de telefon, părți sau piese stricate sau sparte ale diferitelor obiecte casnice, piese pentru bicicletă sau mașină și lista continuă.

Exemplu lucrare: Suport Prindere Picior Masa,  132.14 x 128.45 x 22.00 mm

Printăm în peste 60 de tipuri de materiale și culori, în ABS, PLA, Filamente Flexibile și Filamente cu inserții Speciale și în permanență dezvoltăm linia tehnologică și paleta de filamente pentru a răspunde prompt tuturor solicitarilor. Ne plac provocarile și proiectele ce ne solicită creativitatea și abilitățile tehnice!

Pentru mai multe lucrări din portofoliu, accesează secțiunea Blog.

By | 2018-01-21T19:06:10+00:00 noiembrie 7th, 2017|Noutăți 3D Print, Portofoliu Lucrări Print 3D|0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în Oameni!

Continutul acestui site nu reprezinta pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi siteul: www.fonduri-ue.ro.

Logo UE