• Prototipare - Capac Cutie Mirodenii
  • Scena Sala Evenimente
  • Sistem prindere picior masa

De la Idee la Produs cu 3D Print

Cum ia forma efectiv un produs?  Idee. Design. Prototipare. Productie.

Doriti sa creati un produs pentru uz personal sau pentru productie in serie?

Aveti deja designul 2D sau 3D si doriti sa creati si sa testati prototipul?

Doriti productie in loturi mici si medii?

Daca raspunsul este Da la oricare dintre intrebari, inseamna ca va putem fi de un real folos.

Prin serviciile de Design, Modelare si Printing 3D pe care le oferim, ne adresam designerilor,  producatorilor de serii limitate de produse si tuturor celor ce au nevoie de un produs personalizat.

In cazul producatorilor, avantajul major al utilizarii tehnologiei de print 3D consta in realizarea eficienta din punctul de vedere al costurilor si timpilor de lucru a modelelor 3D, a prototipurilor, matritelor si formelor pe baza specificatiilor tehnice.

Exemplu proiect prototipare: Capac pentru Cutii de Condimente,  48.49 x 22.75 x 20 mm

In cazul designerilor, tehnologia de print 3D faciliteaza testarea conceptului de produs din punct de vedere tehnic si nu numai . Machetele la scara 1:1 sau la scara redusa se pot utiliza in cadrul focus grupurilor pentru testarea perceptiei sau in prezentari pentru exemplificarea unor concepte, produse, idei etc.

Exemplu lucrare: Scena Sala Evenimente, 250 x 210 x 120 mm

In ceea ce priveste produsele personalizate, acestea pot fi extrem de variate. De la obiecte de arta, accesorii, decoratiuni pentru casa, statuete, embleme, trofee, produse si materiale corporate, magneti decorativi, brelocuri, marturii de nunta si pana la carcase de telefon, parti sau piese stricate sau sparte ale diferitelor obiecte casnice, piese pentru bicicleta sau masina si lista continua.

Exemplu lucrare: Suport Prindere Picior Masa,  132.14 x 128.45 x 22.00 mm

Printam in peste 60 de tipuri de materiale si culori, in ABS, PLA, Filamente Flexibile si Filamente cu insertii Speciale si in permanenta dezvoltam linia tehnologica si paleta de filamente pentru a raspunde prompt tuturor solicitarilor. Ne plac provocarile si proiectele ce ne solicita creativitatea si abilitatile tehnice!

Pentru mai multe lucrari din portofoliu, accesati sectiunea Blog.

November 7th, 2017|Categories: Noutati 3D, Portofoliu Lucrari|Tags: |

Leave A Comment