|, Portofoliu Lucrări Print 3D|Pandantive Personalizate. Carrefour

Pandantive Personalizate. Carrefour

Carrefour Baneasa a ales să își surpindă echipa cu pandantive personalizate, modelate și printate 3D. Personalizând pandantivele „Loving Birds” în trio de culori alb, rosu și albastru am obținut un concept chic amour cu iz de primavară. Un proiect vesel și inspirațional!

Colectia de pandantive include forme geometrice, simbolistică și chiar pandantive florale, cu mici flori aeriene și flori miniaturale suculente. Gradul de personalizare diferă de la un produs la altul, dar cu siguranță putem identifica soluția creativă care să răspundă întru totul cerințelor.

Pandantivele personalizate pot fi alegeri inspirate pentru Mărțișor sau pur și simplu surprize pentru cele dragi, mame, surori, prietene, colege de munca și de ce nu cadouri corporate. Get inspired!

By | 2018-01-23T09:40:56+00:00 martie 10th, 2017|Noutăți 3D Print, Portofoliu Lucrări Print 3D|0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în Oameni!

Continutul acestui site nu reprezinta pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi siteul: www.fonduri-ue.ro.

Logo UE