|, Portofoliu Lucrări Print 3D|Trofee Personalizate. Proiect Carrefour

Trofee Personalizate. Proiect Carrefour

Am acceptat cu drag provocarea de a crea Trofee Personalizate pentru membrii echipei Carrefour Băneasa, cu ocazia aniversării a 11 ani de la inființare.

Cuvinte cheie: Inedit, Inovativ, de Impact și Util. Pornind de la aceste cerințe, cu imaginație și putere creativă am dezvoltat trofee 3D, deopotrivă purtatoare de mesaj aniversar dar și utile ca suporturi pentru cărți de vizită și pixuri. Am optat pentru un design minimalist ce evidențiază elementele de brand și totodată reflectă deschiderea echipei Carrefour Băneasa către inovație și progres tehnologic.

Un concept inedit pentru o echipă frumoasă și o aniversare pe măsură! La Mulți Ani Carrefour Băneasa!

Trofeele personalizate conferă un plus de diferențiere oricărui eveniment. Fie că vorbim de evenimente corporate, de petreceri sau de evenimente sportive, trofeele 3D duc personalizarea la un alt nivel. Descoperiți mai multe din proiectele desfășurate și trofeele realizate.

 

By | 2018-01-23T09:38:12+00:00 aprilie 8th, 2017|Noutăți 3D Print, Portofoliu Lucrări Print 3D|0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în Oameni!

Continutul acestui site nu reprezinta pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi siteul: www.fonduri-ue.ro.

Logo UE