• Cadouri personalizate - Suport de Birou - pasionat de Pescuit

Cadouri Personalizate pentru cei dragi!

Placerea de a oferi celor dragi cadouri nu poate fi intrecuta decat de placerea de a le oferi Cadouri Personalizate!  Cadouri create in mod special pentru ei. Cadouri ce le reflecta personalitatea,  hobby-urile, stilul . Cadouri in care se regasesc 100% ei!

Tehnologia de print 3D ne permite si totodata ne inspira sa experimentam forme si concepte de produs si astfel sa dezvoltam solutii creative perfect adaptate cerintelor.

Fie ca ai deja ideea de produs sau chiar modelul 3D ce trebuie realizat, sau cunosti doar pasiunile persoanei pentru care doresti cadoul personalizat, echipa creativa Marveii se asigura ca in cel mai scurt timp cadoul sa fie gata de livrare!

Pasionat de ocean, valuri si surf? Un trofeu dedicat a prins forma si apoi avionul catre US spre incantarea tuturor celor implicati!

Pasionat de pescuit? Am creat un suport util de birou pentru carti de vizita ce vorbeste de la sine despre placerea pescuitului.

Suntem plini de surprize pentru cei ce doresc sa ii surprinda pe cei dragi cu cadouri 100% personalizate!

Lucram cu PLA (potrivit pentru industria alimentara si nu numai), ABS (rigid si rezistent la temperaturi mai ridicate), precum si cu filamente speciale (cu insertii de cupru, bronz, lemn, bambus, transparent, fosforescent..etc) deci putem realiza cadoul dorit intr-o maniera cat mai reprezentativa!

Va asteptam ca impreuna sa realizam cadouri frumoase si de impact!

 

June 6th, 2017|Categories: Noutati 3D, Portofoliu Lucrari|Tags: , |

Leave A Comment