|, Portofoliu Lucrări Print 3D|Cadouri Personalizate pentru cei dragi!

Cadouri Personalizate pentru cei dragi!

Plăcerea de a oferi celor dragi cadouri nu poate fi întrecută decât de plăcerea de a oferi Cadouri 100% Personalizate!  Cadouri create în mod special pentru ei. Cadouri ce le reflectă personalitatea,  hobby-urile, stilul. Cadouri în care se regăsesc 100% ei!

Tehnologia de print 3D ne permite și totodată ne inspiră să experimentăm forme și concepte de produs și astfel să dezvoltăm soluții creative perfect adaptate cerințelor.

Fie că ai deja ideea de produs sau chiar modelul 3D ce trebuie realizat, sau cunoști doar pasiunile persoanei pentru care dorești cadoul personalizat, echipa creativă Marveii se asigură ca în cel mai scurt timp cadoul să fie gata de livrare!

Pasionat de ocean, valuri și surf? Un trofeu dedicat a prins formă și apoi avionul catre US spre încântarea tuturor celor implicați!
Pasionat de pescuit? Am creat un suport util de birou pentru cărți de vizită ce vorbește de la sine despre plăcerea pescuitului.

Suntem plini de surprize pentru cei ce doresc să îi surprindă pe cei dragi cu cadouri 100% personalizate!

Lucrăm cu PLA (potrivit pentru industria alimentară și nu numai), ABS (rigid și rezistent la temperaturi mai ridicate), precum și cu filamente speciale (cu inserții de cupru, bronz, lemn, bambus, transparent, fosforescent..etc) deci putem realiza cadoul dorit într-o manieră cât mai reprezentativă!

Vă așteptăm ca împreună să realizăm cadouri frumoase și de impact!

By | 2018-01-16T18:53:55+00:00 iunie 6th, 2017|Noutăți 3D Print, Portofoliu Lucrări Print 3D|0 Comentarii

Lasa un Comentariu

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în Oameni!

Continutul acestui site nu reprezinta pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi siteul: www.fonduri-ue.ro.

Logo UE